ماهی کیلکا دریای مازندران

برای دانلود این تصویر با کیفیت بالاتر دکمه ی زیر را کلیک کنید.

ماهی کیلکا دریای مازندران

تقریبا همه از خواص ماهی و پروتوئین موجود در آن با خبر هستیم پس بیشتر در این باره صحبت نمی‌کنیم و به مسئله دیگری می‌پردازیم. شاید برایتان جای سوال باشد که آیا می‌توان هر روز هفته ماهی خورد؟ آیا ضرر ندارد؟

باید توجه داشته باشیم که میزان عناصر سنگین در غذاهای دریایی بیشتر از باقی غذا ها است. پس هر روز خوردن ماهی شاید ایده خوبی نباشد. معمولا گفته می‌شود هفته‌‌ای دو بار از ماهی استفاده شود. البته وقتی از ماهیان متنوع استفاده کنیم کمتر در معرض یک نوع عنصر سنگین قرار می‌گیرم و دوز کم عناصر سنگین تاثیر خاصی بر روی سلامتی انسان نخواهد گذاشت.

پس سعی کنیم ماهیان متنوع بخوریم. از طرفی متاسفانه به ماهی کیلکا دریای مازندران توجه خاصی نشده و حدود 90% آن غذای دام و طیور می‌شود. با توجه به تحقیقات پژوهشگران و مقاله‌ای که در ضمیمه این متن آمده است میزان عناصر سنگین در ماهی کیلکای دریای مازندران بسیار کم است.

پس نتیجه می‌گیریم این نوع ماهی، بسیار مفید و سالم است. اطلاعات بیشتر را در مقاله‌ی زیر از دانشگاه نشوا، نیوهمپشایر آمریکا بخوانید.

منبع متن: Mercury (Hg) Levels in the Caspian Sea Kilka Fish: A Communication

منبع متن: harvard.edu

در ادامه اگر به دنیای زیر آب علاقه دارید از صفحه زیر دیدن کنید تا با ماهیی آشنا شوید که ابتدا نر به دنیا می آیند

ماهی زیبا ولی عجیب (کلیک کنید)

مدل دوربین: Canon EOS 5D Mark II

مدل لنز: Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM

ایزو: 100

سرعت شاتر: 1/160 ثانیه

فاصله کانونی: 100mm

عمق میدان: 13.0

منبع: 500px

پسوند: jpg