عکاسی از غذا – ماهی سالمون

رنگ طبیعی گوشت ماهی قزل‌آلا تقریباً از رنگ نارنجی روشن تا سفید متغیر است و به میزان کاروتنوئید آستاکسانتین و کیفیت غذای‌شان بستگی دارد، اما متاسفانه برای تغییر رنگ گوشت ماهی سالمون، به ماهی رنگ‌های مصنوعی داده می‌شود.

اگر به عکاسی غذا علاقه‌مند هستین از تصاویر زیر دیدن کنید

عکاسی از غذا (کلیک کنید)

عکاس: مریم شیخ پور

پسوند: jpg

برای دانلود عکس ماهی سالمون با کیفیت بالاتر دکمه ی زیر را کلیک کنید.