عکس
حباب یخی
حباب یخی که در شکل می بینید را می توان از روش زیر ایجاد کرد
وقتی هوای بیرون سرد و دمای هوا زیر 0 درجه سیلیسیوس است، موقعیت مناسبی برای این کار می باشد.
قبل از این که حباب درست کنید باید صبر کنید و اجازه دهید محلول(آب و صابون) به دمای محیط برسد و با آن هم دما شود.
در بیرون از خانه مکانی را پیدا کنید که هم سرد باشد و هم در معرض باد قرار نداشته باشد.
با استفاده از نی نوشیدنی یک حباب ایجاد کنید و سعی کنید آن حباب بر روی نی باقی بماند.
حالا با توجه به دمای هوا باید از چند ثانیه تا چند دقیقه منتظر بمانید تا حباب کم کم شروع به یخ زدن کند. آنها به یک باره یخ نمی زنند.
حالا که حباب یخ ایجاد شد با انگشت تان لمسش کنید، پدیده جالبی رخ میدهد. اگر انگشتتان گرم باشد قسمتی از این حباب ذوب می شود بدون این که دیگر بترکد.
شما می توانید این کار را با یخچال فریزر نیز انجام دهید. از حباب های خود عکس بگیرید و برای پیکس آمور بفرستید
در ادامه …
اگر به دیدن یک عکس رویایی از زمستان فنلاند علاقه دارید به صفحه زیر مراجعه کنید
منبع متن: www.stevespanglerscience.com
منبع: High pix
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟شما مخاطبان پیکس آمور هم دلنوشته ها و احساس خود را درباره این پست بنویسید