تولید عسل

تولید عسل

زنبورها با جمع آوری شهد غنی از قند در میان گل‌ها، عسل تولید می‌کنند عسل مایع روشن است که شامل تقریبا 80٪ آب و قندهای پیچیده است. در کندو، زنبورها برای تولید عسل از “معده ذخیره عسل” خود استفاده می‌کنند.

آنها چندین بار شهد گل‌ها را می‌خوردند و دوباره آن را از دهان بالا می‌آورند تا زمانی که هضم شود. این روند را ادامه دارد تا محصول به کیفیت مورد نظر برسد. سپس در هنگام آخرین بالا آوردن عسل را در لانه زنبوری که هنوز مهر و موم نشده قرار می‌دهند.

این عسل خام نیمه فرآوری شده هنوز هم مقدار آب و مخمر طبیعی آن زیاد است که، بدون محدودیت، باعث تخمیر آن می‌شود. هم چنین در این خانه‌های کندو به منظور خشک شدن ذخیره می‌شوند.

پروسه همچنان ادامه دارد، زنبور عسل با بال زدن در داخل کندو، باعث افزایش تبخیر حدود 80٪ از آب از عسل خام می‌گردد. پس از خشک شدن، خانه‌های لانه زنبوری برای محافظت از عسل با موم پر می‌شوند.

عسل رسیده، که توسط زنبورداران استخراج می‌شود طول عمر طولانی زیادی دارد. و اگر به درستی بسته بندی شود خراب نمی‌شود.

اگر به دنبال تصویر پس زمینه ای دیگر از عسل هستید یا می‌خواهید از خواص آن با خبر شوید بر روی لینک زیر کلیک کنید

تصویر پس زمینه عسل (کلیک کنید)

منبع متن :Article: Medicinal and cosmetic uses of Bee’s Honey – A review-2012

منبع: Highpix

پسوند: jpg

برای دانلود تصویر تولید عسل با کیفیت بالاتر دکمه ی زیر را کلیک کنید.