تاکو غذای مکزیکی

برای دانلود تصویر تاکو غذای مکزیکی زیبا با کیفیت بالاتر دکمه ی زیر را کلیک کنید.

تاکو غذای مکزیکی

تاکو غذایی مکزیکی است که تنوع فوق العاده ای دارد که متناسب با انواع سلیقه‌ها است. همچنین برای کسانی که نمی‌توانند گلوتن را تحمل کنند، عالی است. تقریباً همه چیز در مکزیک با ذرت شروع می شود.

کلمه taco از کلمه “tlahco” آمده است که به معنی “نیمه یا وسط” است و به نحوه شکل غذا اشاره دارد. گفته می‌شود که موکتِزوما (فرمانروای تنوچتیتلان) از نان ذرت به عنوان “قاشق” برای نگهداری غذا استفاده می‌کرد، که روی سنگ‌های داغ تهیه شده بودند.

در حالی که زنان برای مردان خود که ساعات طولانی در مزارع کار می‌کردند غذا می‌فرستادند آنها غذا را در نان ذرت می‌پیچیدن تا گرم بماند.

روش پخت تاکوی گوشت

یک عدد پیاز را در دو قاشق روغن سرخ کرده. تیکه‌های گوشت را به آن اضافه کرده دو قاشق ادویه تاکو یک قاشق رب گوجه و مقداری آب جوش به آن اضافه کرده به مدت یک ساعت در دمای ملایم بجوشد.

پس از این زمان نمک را به آن اضافه کرده. گوشت را ریش ریش کرده. نان ذرت مکزیکی را در سینی فر به صورت U شکل در آورده به مدت 7 دقیقه در دمای 190 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم. کاهو و گوجه را خورد کرده.

سپس گوشت ریش ریش شده را داخل نان تاکو قرار داده. بعد از آن روی آن خامه ترش شده، کاهو، گوجه مخلوطی از پنیرها می-ریزیم.

اگر از غذاهای روزمره خود خسته شده‌اید از لینک زیر دیدن کنید.

غذاهای خارجی (کلیک کنید)

منبع:
www.vallartaeats.com

پسوند: jpg