نیمرو

عکس املت خوشمزه 

. آیا دقت کرده اید که املتی که سفره خانه های سنتی تهیه می کنند خوشمزه تر است ؟ در این راستا از یکی از این آشپز های سنتی سوال کردیم. وی رمز این کار را سرخ کردن خوب رب گوجه می دانست. به طوری که ابتدا باید روغن خوب داغ شود. سپس رب را کم کم به آن اضافه میکنیم که باعث پایین آمدن دمای روغن نشود. رب را باید تا آنجایی سرخ کرد که حالت چسبندگی آن از بین رود و بافت آن از هم جدا شود. تخم مرغ ها را هم نباید یخچالی باشد. تخم مرغ ها باید حد اقل یک ساعت قبل درست کردن املت، بیرون از یخچان باشند تا هم دمای اتاق شود. سپس تخم مرغ ها را افزوده.

منبع: pixamour

پسوند: jpg

برای دانلود این تصویر با کیفیت بالاتر دکمه ی زیر را کلیک کنید.